Program


Budapesti legendák nyomában - Különleges figurák Budapestje

Budapesti legendák nyomában - Különleges figurák Budapestje

Budapest utcáit extravagáns, zseniális, vagy éppen különc figurák koptatták, akikről ma keveset beszélünk, pedig életük regényes és elképesztően izgalmas. Kordos Szabolcs író, a nagy sikerű Egy város titkai könyvsorozat szerzője ezen a napon kedvenc szereplőit mutatja be nekünk, akik egykor itt éltek a városban és nyomaikat még ma is láthatjuk, ha figyelmesen körbenézünk.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 16. vasárnap, 11:00

Szóba kerül a zseniális szülész/nőgyógyász Tauffer Vilmos, aki nemcsak azt tanította, hogy miként kell gyógyítani, hanem azt is, hogyan kell emberségesen viselkedni a páciensekkel. Bepillantunk a Kincsem paripa különös tulajdonosa, Blaskovich Ernő Reáltanoda utcai palotájába, Törley József, az első start-up vezérigazgató birodalmába és két Bródy Sándor utcai épületen keresztül megismerkedünk a kalandos nevű és életű mágnással, kövesgyűri lovag Freystadtler Jenő pasával. A történet it nem ér véget, mert felelevenítjük a mítoszokkal övezett showbusiness vállalkozó Somossy Károly alakját és beszélünk a dacos Keglevich grófról is, aki beleűzte magát egy halálos párbajba. Szerelem, zsenialitás, ármány, árulás, gazdagság és megannyi jó sztori – Budapest épületein keresztül.

A programra megváltott jeggyel, a program napján a Vármúzeum minden kiállítását megtekintheti.

Helyszín: Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeum Budavári Palota E épület

Ajánlatunk


2024. június 22-ére Pásztor Annáék nagyobbat álmodtak a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra, mint eddig valaha! Az elmúlt 20 évük eklektikusan dús zenei és lelki kalandozásait, Shakespeare Szentivánéji álom erdejébe varázsolják

Napjainkban aligha képzelhető el műalkotás, amely fontosabb figyelmeztetést rejtene magában a fenyegető természeti jelenségekről és a Föld lehetséges sorsáról vitázó emberiség számára, mint Az istenek alkonya. Talán még van idő arra, hogy visszaadjuk a gyűrűt a Rajna sellőinek.

További ajánlataink


Szophoklész: Oidipusz király című drámája nyomán írta: Pintér Béla

Giuseppe Verdi RIGOLETTO Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!