Program


CHALLENGE SHOW
4

CHALLENGE SHOW

Kasza Tibi a Crystal zenekar énekeseként robbant be a köztudatba, majd szólókarrierbe kezdett, emellett sikeres tévés és rádiós műsorvezetőként is az ország kedvence lett.
A 2022. februári, nagysikerű Challenge koncert után, a nagy érdeklődésre való tekintettel, újra megrendezésre kerül a Challenge Show.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 19. vasárnap, 19:00

Kasza Tibi - Challenge Show

Kasza Tibi a Crystal zenekar énekeseként robbant be a köztudatba, majd szólókarrierbe kezdett, emellett sikeres tévés és rádiós műsorvezetőként is az ország kedvence lett.

A 2022. februári, nagysikerű Challenge koncert után, a nagy érdeklődésre való tekintettel, újra megrendezésre kerül a Challenge Show. 

Kasza Tibi a Challenge életmód megalkotójaként egy hatalmas, fogyni vágyó közösség mentora és vezetője lett, akiknek szánja ezt a különleges zenei és lelki élményt.

Világszínvonalú élő koncert show-val várja a nézőket, akik a zenei élmény mellett egy igazi lelki feltöltődést is kapnak majd az életmódváltásukhoz. 

Kasza Tibi humorát sem kell senkinek bemutatni, így egy igazi szórakoztató Stand-up Comedy-re is számíthatnak a koncert látogatói.

A koncerten felcsendülnek Kasza Tibi legismertebb dalai az elmúlt 20 évből egészen napjainkig.

A koncert megtekintése 12 éves kortól ajánlott.

Az időpontváltozás jogát fenntartjuk.

 

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben az EDDA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna megajándékozza a koncertre látogatókat.

További ajánlataink


A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei…

A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!