Program


Cimbaliband Góré koncert,  Balatonakali

Cimbaliband Góré koncert, Balatonakali

Cimbaliband - GÓRÉ lemezbemutató
 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 9. péntek, 20:30

A Cimbaliband mindig képes megújulni. Immáron tizenkettedik hivatalos lemezüket adják ki Góré címmel mely kettős értelemmel bír és mindemellett rengeteg meglepetéssel jelentkezik. A Góré jelentheti egyúttal a hagyományos népi építészetből ismert terménytárolót, melyben kukoricát tároltak őseink, és a biztonságot jelentette a hosszú kemény telek idején. Másik értelmezésben jelentheti a főnököt is, aki kijelöli az utat és meghatározza a regulákat! A Góré anyagát Unger Balázs és a Cimbaliband tagjai úgy állították össze, hogy
stílusukban visszanyúltak régi életigenlő nagy Cimbaliband slágerekhez az Oppadiridához, a Balatoni nyaralóhoz vagy éppen a Hétfőhöz. Mindezt úgy tették, hogy közben bátran használták népzenei tálentumukat, és népi hangszereiket a cimbalommal az élen, vegyítve saját, mindennapi élményeikkel! Nem riadtak el attól sem, hogy a mesterséges intelligenciát hívják segítségül a GÓRÉ-hoz! Így a közönség eljuthat velük a Északi széllel a Tengerre, vagy egy Benzinkútra, megkóstolhatja a Csípőst, részt vehet egy igazi Kimaradásban, de Kétúton még a Csendkovácshoz is eljuthat több páratlan szerelmes dal szárnyán!

Ajánlatunk


Fergeteges családi musical a Budapesti Operettszínházban Varró Dániel és Teslár Ákos sziporkázóan szellemes szövegével és Presser Gábor varázslatos zenéjével: a Túl a Maszat-hegyen magával ragadja a kicsiket és a nagyokat egyaránt!

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a miénk, ahogy azt Dés-Geszti csupa érzelem, csupa dallam betétdalában éneklik a szereplők.

További ajánlataink


December eljövetele nemcsak a tartós hideg beköszöntét jelenti, hanem az ünnepi fényekbe öltöztetett utcákat, a karácsonyi vásárok forgatagát és a…

Déry Tibor – Pós Sándor – Presser Gábor – Adamis Anna: KÉPZELT RIPORT EGY AMERIKAI POPFESZTIVÁLRÓL musical - turné

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!