Program


Családi történetek fogságában... - Kádár Annamária és Visky András közös előadása

Családi történetek fogságában... - Kádár Annamária és Visky András közös előadása

Miért fontosak és hogyan segítenek a családi történetek? Milyen szerepe van a családtörténeteknek, mennyiben segít az önbecsülés, a küzdőképesség és a reziliencia megalapozásában? - Kádár Annamária pszichológus és tréner valamint Visky András Kossuth-és József Attila-díjas író, dramaturg közös előadása

 
 több...

Aktuális előadások



Sok kutatás bizonyítja, hogy minél többet hall egy gyerek a családja élettörténetéről, annál magasabb az önbecsülése és a rugalmas alkalmazkodóképessége. Családi történeteink körbe vesznek, meghatároznak minket. Mindannyiunknak vannak saját családi történetei, amiket számtalanszor elmeséltek. Ezek a történetek valahol olyanok, mint a népmesék hiszen valami kimozdította a „főhöst” (családunk tagját) a  komfortzónájából, elindult, megküzdött a sárkánnyal, a nehézséggel közben mindig voltak segítőtársak az út során.
 
Milyen családtörténetekkel találkozhatunk? Hogyan mondjuk el, adjuk tovább ezeket az élettörténeteinket? Hogyan tanuljunk ezekből a történetekből? Hogyan építsük be ezeket a mindennapi életünkbe?
 
A fenti kérdések mellett a családtörténetek fontosságáról hallhatunk fontos és segítő gondolatokat Kádár Annamária pszichológustól és Visky András Kossuth -és József Attila-díjas írótól, dramaturgtól.

Várunk mindenkit szeretettel!

További ajánlataink


“Gyerekek, gyerekek, szeretik a perecet. Mókusok, mókusok, szeretik a mogyorót. Erre csörög a dió, arra meg a mogyoró. Mókusoknak az…

Kalandos táncszínjáték Fekete István A koppányi aga testamentuma című regényének ihletésére

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!