Program


Csillagbölcső

Csillagbölcső

Kitano Takesi – Németh Ervin: Csillagbölcső
színpadi játék Kitano Takesi novelláinak motívumaiból

Aktuális előadások









Kitano Takesi három novellájának motívumait felhasználó színpadi játékban a szereplő kamaszok, a báty és az öcs – s velük a nézők – próbálnak válaszolni a „Ki vagyok, és hol a helyem a világban?” kérdésre. Eligazodni vágynak abban a felnőtteket is megviselő zűrzavarban, amelyben az apa elvesztése után megszűnni látszik a védettséget jelentő, gyerekkori „csillagbölcső”.

Az előadás három etűdöt foglal magába. Az első az apa emlékével való birkózás története, amelynek hátterében anya „gyászmunkája” is lezajlik. A második etűd a pótapa elvárásaival való szembesülést és szembeszegülést mutatja be, míg a harmadik a menekülés és a hazatalálás történetét bontja ki egy majdnem-szerelem lírai-drámai motívumával átszőve.

Kamaraszínházi előadás

További ajánlataink


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!