Program


Csönded vagyok – Cseh Tamás emlékest

Csönded vagyok – Cseh Tamás emlékest

Mondhatni, ez egy Best of Cseh Tamás – Bereményi Géza műsor, kiváló színészekkel és zenészekkel, Hrutka Róbert hangszerelésében.

Aktuális előadások



A csend tölti ki a hangok közti űrt, ezért ugyanolyan fontos, mint maga a hang. Ha túl nagy a zaj, csakis benne találhatunk újra önmagunkra. A csendben állnak össze a hangok újra zenévé, a gondolatok tettekké. A csend lehet félelmetes, örömmel teli, de fájdalmas is. Mindegy milyen, csak közömbös ne legyen. Bereményi Géza Cseh Tamás számára írt szövegeiben ez a csend töltődik fel a múlt emlékeivel, humorral, érzelemmel és tartalommal. Ebben mindenki magára találhat. Mondhatni, ez egy Best of Cseh Tamás – Bereményi Géza műsor, kiváló színészekkel és zenészekkel, Hrutka Róbert hangszerelésében.

Közreműködők:
ének, gitár, hangszerelés: Hrutka Róbert
ének: Mácsai Pál, Für Anikó, Udvaros Dorottya, Nagy-Kálózy Eszter, Gubik Petra, Szélpál Szilveszter, Szegezdi Róbert
dob: Markó Ádám
basszusgitár: Fehérvári Attila
zongora: Galambos Zoltán
cselló: Kalmus Felicián
vokál, ütőhangszerek: Dely Domonkos

Rendező: Nők Lapja

További ajánlataink


A Kossuth- és Liszt-díjas dalszerző előadóművész a legnagyobb örömünkre 60 év óta aktív szereplője a magyar dalkultúrának, és gondosan eltervezett…

A Müpa újévi koncertje mindig izgatottan várt esemény, 2025-ben pedig kiváltképp annak ígérkezik. A hangverseny állandó karmestere, Fischer Ádám Haydn…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!