Program


Elsa Valle & Afrocando

Elsa Valle & Afrocando

Az afro- és latin jazz hazai nagyasszonyának nemcsak féktelen energiája, hanem magával ragadóan nyitott, közvetlen és életörömmel teli személyisége is elvarázsolja a közönséget. Stílusa a tradicionális kubai éneklést, a bebop jegyeit és az improvizációt ötvözi, repertoárja összetett ritmusvilágú, ugyanakkor dallam-orientált.

Aktuális előadások



Közreműködik:
Elsa Valle - ének
Hárs Viktor - bőgő
Fábry Adonisz - dob
Tzumo Árpád - zongora

A kubai zenészcsaládba született, de régóta Magyarországon élő Elsa Valle a közönség nagy kedvence. Az afro- és latin jazz hazai nagyasszonyának nemcsak féktelen energiája, hanem magával ragadóan nyitott, közvetlen és életörömmel teli személyisége is elvarázsolja a közönséget. Stílusa a tradicionális kubai éneklést, a bebop jegyeit és az improvizációt ötvözi, repertoárja összetett ritmusvilágú, ugyanakkor dallam-orientált. Elsa koncertjeit a sodró lendület és az energikus, kirobbanó előadásmód jellemzi, ami saját szerzeményeinek velejét is adja. Ezúttal Afrocando zenekarával érkezik az Opusba; az elhangzó kompozíciók szövege, dallam- és ritmusvilága mind azokról az élményekről mesél, amelyeket az énekesnő a különböző kontinenseken tett koncertjei során szerzett. Az Afrocando azonban ezen az estén az eddigitől eltérő nézőpontból mutatja be repertoárját. A dalok hangszerelése is sok meglepetést ígér, hiszen Elsa biztos kézzel alakít duót és triót virtuóz zenekarából, énekel a capella szerzeményeket, hogy aztán a teljes együttes lobbantsa lángra az afro zenében gyökerező dallamok, ritmusok és a jazz fúzióját.

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

További ajánlataink


Szabadtéri előadás! A helyfoglalás kapunyitást követően, érkezési sorrendben, szabad helyválasztással történik! Esőnap: június 27. csütörtök 20:00

A Milky Chance a folk, a rock, a reggae, a jazz és az elektronikai zene stílusjegyeiből merítve komponálja száz milliós…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!