Program


Fürdőbomba készítő workshop és előadás a Vászonzsákos lánnyal

Fürdőbomba készítő workshop és előadás a Vászonzsákos lánnyal

Már profin megy a zero waste bevásárlás? Szeretnéd kiterjeszteni a hulladékmentességet a lakás többi pontjára is? Esetleg szeretnél egy igazán egyedi, kényeztető ajándékkal meglepni valakit?
Akkor nálunk a helyed!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 4. szerda, 18:00

Fürdőbomba készítő workshop

Készíts fürdőbombát a Vászonzsákos lány segítségével!

Már profin megy a zero waste bevásárlás? Szeretnéd kiterjeszteni a hulladékmentességet a lakás többi pontjára is? Esetleg szeretnél egy igazán egyedi, kényeztető ajándékkal meglepni valakit?
Akkor nálunk a helyed!
Workshopunkon olyan eszközöket készíthetsz, melyekkel örökre búcsút mondhatsz az öko-szorongásnak! Megmutatjuk mit tartalmaz egy igazi zero waste fürdőszoba, átbeszélhetjük merre tart a hulladékmentes mozgalom, majd hazaviheted az általad készített természetes anyagokat tartalmazó vegán fürdőbombáidat, környezetbarát csomagolásban.

Ajánlatunk


François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei rendre lelkes sikert aratnak és visszahívást eredményeznek. Pályája igen korán kezdődött: már tizennyolc esztendősen a Párizsi Opera első oboása volt, később a Bajor Rádió Szimfonikus Zenekara és az Európai Kamarazenekar szólistájaként is muzsikált.

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

További ajánlataink


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!