Program


Háda Fruzsina: Budapest - Záhony

Háda Fruzsina: Budapest - Záhony

Kelet kapuja, végállomás. Vasutas stand-up lokálpatrióta ízzel, videókkal, hangjátékkal, nosztalgiával és egy vasúti tekerős izével.
Háda Fruzsina hazatér szülővárosába, Záhonyba, hogy elkészítse diploma munkáját a rendszerváltás után hanyatlásnak indult vasutas városról.

Aktuális előadások



Háda Fruzsina: Budapest - Záhony

1991. június 19-én Csap irányába az utolsó szovjet katona is elhagyta Magyarország területét, amikor Viktor Silov altábornagy fekete Volga 3102 típusú autóján 15 óra egy perckor Záhonyt elhagyva, áthajtott a Tisza hídján. Ugyanebben a pillanatban, alig száz méterrel odébb, a záhonyi Petőfi Sándor utca 21-es szám alatt Háda Fruzsinka megtette élete első lépéseit a konyhában. Azóta eltelt harminchárom év. Mi történt azóta? És mi nem?

Háda Fruzsina hazatér szülővárosába, Záhonyba, hogy elkészítse diploma munkáját a rendszerváltás után hanyatlásnak indult vasutas városról.

Alkotók
Produkciós asszisztens: Nádasdi Szandra
Hang és videóvágó: Láng Alexandra
Technikus: Lengyel Ákos Papa
Szereplő: Háda Fruzsina
Koncepció, író: Háda Fruzsina
Rendező: Fábián Péter

Háda Fruzsina, a Színház- és Filmművészeti Egyetem végzős drámainstruktor hallgatója, számos független előadás színésze. A Trafóban jelenlegi előadásai közül az Utas és holdvilágban látható.
Fábián Péter Junior Príma-díjas író-rendező, a K2 Színház egykori művészeti vezetője, az SZFE Doktori Iskolájában doktorált 2021-ben.

További ajánlataink


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!