Program


HALOTT PÉNZ 18 - ÉVZÁRÓ KONCERT

HALOTT PÉNZ 18 - ÉVZÁRÓ KONCERT

2022. december 30-án egy hatalmas évzáró születésnapi eseményre invitálnak mindenkit Márk szülővárosába Győrbe, az Audi Arénába.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 30. péntek, 20:00

HALOTT PÉNZ 18

évzáró koncert

2022. december 30. (szombat), 20.00 – Győr, Audi Aréna

 

18 éves lett a Halott Pénz sztori 2022-ben!

2022. december 30-án egy hatalmas évzáró születésnapi eseményre invitálnak mindenkit Márk szülővárosába Győrbe, az Audi Arénába.

Marsalkó Dávid közel tizennyolc évvel ezelőtt határozta el, hogy Halott Pénz néven belevág a zene- és szövegírásba. Kicsiket és nagyokat, fiatalokat és időseket egyaránt megszólítanak dalaikkal, évről évre, rendíthetetlenül.

Az elmúlt évek alatt megszámlálhatatlan sláger, számos díj, a szakma és a közönség elismerése köthető nevükhöz.

Évzáró koncertjükre számos meglepetéssel készülnek, ahol nem maradnak el az olyan nagy slágerek sem, mint az Amikor feladnád, a Szívedből minden kell, az Élnünk kellett volna vagy a Darabokra törted a szívem.

Gyere el és zárjuk együtt az évet 2022. december 30-án Győrben!

 

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

*Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Ajánlatunk


Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

További ajánlataink


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!