Program


Impulzív Lélekmelegítők – Jakupcsek Gabriella - pódiumbeszélgetés közönségtalálkozóval

Impulzív Lélekmelegítők – Jakupcsek Gabriella - pódiumbeszélgetés közönségtalálkozóval

Jakupcsek Gabriella a nagyriporter-nemzedék képviselője, hazánk egyik legismertebb és legnépszerűbb televíziós műsorvezetője, sikeres író és előadó szeptemberben a Lélekmelegítők vendége lesz!
 több...

Aktuális előadások



Előadás-sorozatunk hét évvel ezelőtt éppen Jakupcsek Gabriellával indult, és most visszatér hozzánk, hogy együtt keressük és találjuk meg a válaszokat a mindennapi élet nagy kérdéseire. Hogyan boldoguljunk a magánéletben és a munkahelyen?

Melyek a párkeresés és a párkapcsolat buktatói? Miként nevelhetünk boldog gyermekeket? Megmutatjuk, hogy igenis lehet teljes és tartalmas életet élni ötven-, hatvan- és hetvenévesen is. Sőt! Vendégünk hihetetlen empátiával és humorral fordul közönsége felé, miközben a saját életéből merített bölcsességekkel együtt gondolkodásra késztet, hogy az előadás végén mindenki megtalálja a saját válaszait az élet olykor kacifántos kérdésire.

Gabriella mottója, amely sok mindenen átsegít: Önismeret és derű! 

Beszélgetésünk végén lehetőség lesz könyveinek megvásárlására, dedikálására és közös fotó készítésére is!

További ajánlataink


Marék Veronika – Erdélyi Erika Boribon és a hóember Boribon egy szép szánkót, és sok-sok kék mackót kap ajándékba születésnapján.…

A rendezvény a Nagyerdő szívében várja a bor és a jazz rajongóit, ahol három színpad koncertjei közül és mintegy 60-70…

“Gyerekek, gyerekek, szeretik a perecet. Mókusok, mókusok, szeretik a mogyorót. Erre csörög a dió, arra meg a mogyoró. Mókusoknak az…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!