Program


JÓANÉPI FARSANG, VENDÉG: THE SHARON'S

JÓANÉPI FARSANG, VENDÉG: THE SHARON'S

The Sharon's (Folkos, jazzes, pop)

 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 9. szombat, 20:00

Bár a Sharon's zenekar egy friss formáció, számos eredményt tuthanak a hátuk mögött. 2017 júniusában mutatták be az Édentől keletre című dalukhoz forgatott videóklippet. Bejutottak a 2018-s Veszprémi Utcazene Fesztivál döntösei közé és még ebben az évben megjelent első kislemezük "Te meg én" címmel. Ősszel elnyerték az NKA Hangfoglaló program kiemelt támogatását.

Enghy Sáron - ének
Almási Bálint - ének, gitár
Kaposi Benedek - cselló
Kovács Olivér - dob
Tasnádi László - basszusgitár

 

A Jóanépi 2017 tavaszán az Aurevoir. és a Góbé zenekar tagjainak baráti összejövete során örömzenélésbe torkolló mulatozás alkalmával alakultak zenekarrá, aminek eredménye képpen mára már egy egész koncertnyi dal született. Az együttes neve egyben zenéjük üzenete is.

A zenekar tagjai:
Csasznyi Imi - ének, basszprímtambura
Agócs Márton - ének, gitár, ír buzuki
Czupi Áron - ütős hangszerek
Orosz Kristóf - gitár, ének
Cseke Dániel - szaxofon
Kocsis Levente - basszusgitár 

Ajánlatunk


A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus, kamarazenei átiratban, két vokalista, zongora, hegedű, cselló és fuvola kíséretével.

Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben a KOWALSKY MEG A VEGA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna megajándékozza a koncertre látogatókat.

További ajánlataink


Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény,…

A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!