Program


Kepes András-Akarsz róla beszélni?

Kepes András-Akarsz róla beszélni?

Az emberiség évezredek óta történetekben fogalmazza meg önmagát. Közös történetek fűzik össze a kisebb-nagyobb embercsoportokat, ezekre épülnek a vallások, az ideológiák és az irodalom. Ha gondunk van, olyankor is attól könnyebbülünk meg, ha kibeszéljük.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 25. szerda, 19:00

Kepes András-Akarsz róla beszélni?

Az emberiség évezredek óta történetekben fogalmazza meg önmagát. Közös történetek fűzik össze a kisebb-nagyobb embercsoportokat, ezekre épülnek a vallások, az ideológiák és az irodalom. Ha gondunk van, olyankor is attól könnyebbülünk meg, ha kibeszéljük. Kepes András saját élete, egykori televíziós műsorai (főként a Desszert, az Apropó és a Különös történetek), valamint írói munkássága során szerzett tapasztalatai alapján mesél a beszélgetés és a történetmesélés tanulságairól.

Ajánlatunk


10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben a KOWALSKY MEG A VEGA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna megajándékozza a koncertre látogatókat.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Szophoklész: Oidipusz király című drámája nyomán írta: Pintér Béla

További ajánlataink


Paul és Corie friss házasok, a fiú konzervatív, ambiciózus ügyvéd, a lány romantikus és igazi szabad lélek. Az első, tökéletes…

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!