Program


Koós Réka és a Studio 11

Aktuális előadások



Ha Tina Turnert, Cserháti Zsuzsát, Aretha Franklint elhoznánk egy képzeletbeli közös időutazásként erre a produkcióra, akkor akár Koós Rékában mindegyikük életre kelhetne egy kicsit. Lélekből hordozza őket. Ezen az estén a népszerű énekes, színész lesz a Stúdió 11 Ensemble zenekar vendége, aki jazz és soul örökzöldeket nagyon szívesen énekel, akárcsak magyar könnyűzenei emblematikus slágereket. Sőt, ha úgy hozza a hangulat, még a rockos hangzás sem áll távol tőle. Széles stílusbeli, műfajbeli skála, valamint kavalkád várja a nézőket szuggesztív előadói energiával, erővel, egy nagy közös bulival. Az énekesnő erre a koncertre a legkülönbözőbb korokból és stílusokból, a zenekarral közösen válogat dalokat, s így szeretné elvarázsolni a közönséget átütő erejű énekhangjával, a számok repítő atmoszférájában, igazi zenei találkozásként, emlékezetes koncertélményként. 

További ajánlataink


Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

A Müpa 2013 óta évente ismétlődő Világraszóló című koncertsorozata a cimbalom és a tárogató történetét és műfaji sokszínűségét mutatja be.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!