Program


KÖZÉLETI AKADÉMIA- "Járt utat a járatlanért igenis add! "  Limpár Imre szakpszichológus előadása.

KÖZÉLETI AKADÉMIA- "Járt utat a járatlanért igenis add! " Limpár Imre szakpszichológus előadása.

KÖZÉLETI AKADÉMIA- "Járt utat a járatlanért igenis add! "
Limpár Imre szakpszichológus előadása.

 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 6. szerda, 18:00

Sikeres bárki lehet, de nem akárki. Mi az alapvető különbség, ami elválasztja az akárkit a bárkitől, s végül a szerencsétlen sorsot a szerencsés létezéstől? Meghívott előadónk transzgenerációs tégláknak nevezi azokat a súlyokat, melyek jelentősen megnehezítik a saját mindennapjainkat. Ezek olyan ártatlannak tűnő mondatok, mint épp a "Járt utat járatlanért ne hagyjuk el!" sokak által kedvelt passzusa is. Számtalan ilyet hallunk gyerekkorunkban valamennyien, csakhogy ezek lélektani igazsága korántsem annyira evidens és igaz, mint hisszük. Ha kezünkbe akarjuk venni sorsunkat és nem csak sodródni a hajszoltság rabigájában, szükségesnek látszik, hogy felismerjük saját belső elakadásainkat.
Ehhez kíván hiánypótló segítséget nyújtani az előadás.

Belépő: elővételben 1000 Ft, napján 1500 Ft

Ajánlatunk


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

A közelmúltban elhunyt, 80 esztendeje született zeneszerző emlékére rendezett koncerten egy korai elektronikus zenei kompozíciója és egy kései kórusműve mellett olyan darabjai hangoznak el a hazai jazzélet kiemelkedő művészeinek előadásában, amelyek szoros kapcsolatot ápolnak a jazz-zel és az improvizatív zenével.

További ajánlataink


Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem…

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!