Program


Lélekmadár

Lélekmadár

Michal Sznunit Lélekmadara könyv alakban már az egész világot bejárta. E kétszemélyes előadásban most életre is kel. A produkcióban szöveg, mozgás és zene egymást kiegészítve, megerősítve és árnyalva mutatja be az érzések, hangulatok sokszínű világát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 19. szombat, 17:00

Lélekmadár

„A lélek legközepében egy madár álldogál. Annak neve: lélekmadár. Amit csak érzünk, ő is érez mindent.”

Michal Sznunit Lélekmadara könyv alakban már az egész világot bejárta. E kétszemélyes előadásban most életre is kel. A produkcióban szöveg, mozgás és zene egymást kiegészítve, megerősítve és árnyalva mutatja be az érzések, hangulatok sokszínű világát. Megláthatjuk, mit rejt a lélekmadár ezernyi fiókja; hogyan szól hozzánk és miképp kérhetünk tőle mi valamit; milyen, amikor boldog, csalódott, irigy vagy ideges; és milyen, amikor galibát okoz, mert persze okoz… Rólunk mesél a madár, rólunk mesélnek az előadók is. Hogy jobban megértsük magunkat, és azt is, miért olyan sokfélék az emberek.

Időtartam: 35 perc

Előadó: Kecskés Karina színművész és Karsai Veronika pantomimművész
Rendező: Karsai Veronika

Az előadások a "Köszönjük, Magyarország!" program keretében valósulnak meg.

Ajánlatunk


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

További ajánlataink


Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!