Program


LFKZ Zeneakadémia-bérlet 2023/24 5/4 - Javier Perianes (zongora)

LFKZ Zeneakadémia-bérlet 2023/24 5/4 - Javier Perianes (zongora)

A Liszt Ferenc Kamarazenekar zeneakadémiai koncertsorozata közepébe egy ötműves Beethoven-blokk került, ami a decemberi hangverseny 2. szimfóniájával indult, februárban a 4. zongoraversennyel és a 7. szimfóniával folytatódott, és most zeneszerző öt zongoraversenyéből a sorban az első és a harmadik következik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 17. szerda, 19:30

Zeneakadémiai bérlet 5/4 - Fókuszban Beethoven 2/2

Liszt Ferenc Kamarazenekar
Művészeti vezető: Várdai István
Koncertmester: Tfirst Péter
Közreműködik: Javier Perianes (zongora), valamint a Zeneakadémia hallgatói
Műsor:
Beethoven: C-dúr zongoraverseny, op. 15
szünet
Beethoven: c-moll zongoraverseny, op. 37


A Liszt Ferenc Kamarazenekar zeneakadémiai koncertsorozata közepébe egy ötműves Beethoven-blokk került, ami a decemberi hangverseny 2. szimfóniájával indult, februárban a 4. zongoraversennyel és a 7. szimfóniával folytatódott, és most zeneszerző öt zongoraversenyéből a sorban az első és a harmadik következik. Spanyol szólistavendégük a nemzetközi zenei élet egyik legfoglalkoztatottabb művésze, aki hazája legrangosabb zenei díjával büszkélkedhet. Az elmúlt években szinte minden európai fővárosban bemutatkozott, 2022-ben már Budapesten is nagy sikert aratott.

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem és a Liszt Ferenc Kamarazenekar közös programja.

 

 

Ajánlatunk


Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

Paul és Corie friss házasok, a fiú konzervatív, ambiciózus ügyvéd, a lány romantikus és igazi szabad lélek. Az első, tökéletes közös lakást ő találta egy régi ház legfelső emeletén, ahol senki sem zavarhatja őket. Vagy ez csak illúzió? Kacagtatóan fordulatos, vérre menő játszmák kezdődnek azért, hogy mindketten otthon érezhessék magukat közös életükben.

Magyarország EU-s csatlakozásának 20. évfordulóját ünnepli a nyitókoncert, amit a Budapesti Tavaszi Fesztivállal egyidős, világhírű Chamber Orchestra of Europe ad Perényi Miklós gordonkaművész közreműködésével.

További ajánlataink


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!