Program


Lord of the Dance

Lord of the Dance

A Lord of the Dance sikersorozata 2024-ben is folytatódik! Az ír rendező és sokszoros nemzetközi díjnyertes táncművész, Michael Flatley által koreografált előadás a jövő évi európai turné keretében Magyarországon is látható 2024. május 24-én a budapesti MVM Dome-ban!

Aktuális előadások



Lord of the Dance

A Lord of the Dance mindenidők legsikeresebb és legnépszerűbb táncprodukciója, amely számos elismerést is tudhat magáénak. Az 1996-os bemutató óta többször bejárta már az egész világot, több mint 60 országban, több mint 1000 helyszínen, több mint 60 millió ember látta. A produkció mindenhol hatalmas elismerésnek örved, mindenhol álló tapssal köszöntik a társulatot.

Michael Flatley így nyilatkozott: „Hihetetlen érzés, hogy a Lord of the Dance újra és újra elvarázsolja a közönséget. Éppen ezért nagy öröm számomra, hogy 2024-ben Európa több országába is elvisszük ezt az ikonikus előadást. Ez egy csodálatos utazás lesz, csodálatos élményt adhatunk a nézőknek. A produkcióban új koreográfiákat és új kosztümöket láthatnak, melyeket a speciális látványeffektek tesznek egésszé. Az a célunk, hogy a közönséget ezúttal is elbűvöljük.”

A tánccal elmesélt történet, a lendülettel teli show 2024. május 24-én Budapesten, az MVM Dome-ban mutatkozik be, az ír tánc és muzsika szerelmeseink örömére.

További ajánlataink


Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben…

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!