Program


MESEHAJÓ A DUNÁN - Frakk, a macskák réme

MESEHAJÓ A DUNÁN - Frakk, a macskák réme

A közkedvelt mellékszereplők (Szerénke és Lukrécia, Károly bácsi és Irma néni) mellett közreműködik a 9 magyar kutyafajta alkotta KUTYAÜTŐK vegyeskórus, kiknek a próbáján folyamatosan ott lábatlankodik egy angol bulldog is. Fogalmunk sincs, mit keres ott!?
...ezt is Kalap Jakab oldja meg!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 30. vasárnap, 16:00

Bálint Ágnes újabb műve bábszínpadon!

A Mazsola után Frakk is bemutatkozik, itt az MTVA és Kalap Jakab produkciójában.

A közkedvelt mellékszereplők (Szerénke és Lukrécia, Károly bácsi és Irma néni) mellett közreműködik a 9 magyar kutyafajta alkotta KUTYAÜTŐK vegyeskórus, kiknek a próbáján folyamatosan ott lábatlankodik egy angol bulldog is.  Fogalmunk sincs, mit keres ott!?
...ezt is Kalap Jakab oldja meg!

Ajánlatunk


François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei rendre lelkes sikert aratnak és visszahívást eredményeznek. Pályája igen korán kezdődött: már tizennyolc esztendősen a Párizsi Opera első oboása volt, később a Bajor Rádió Szimfonikus Zenekara és az Európai Kamarazenekar szólistájaként is muzsikált.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és bensőséges. César Franck d-moll szimfóniája pedig a belga származású francia szerző német komolyságot árasztó opus magnuma.

További ajánlataink


A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik…

A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja…

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!