Program


Múzeumok éjszakája Aquincumban

Múzeumok éjszakája Aquincumban

Az Aquincumi Múzeum 2024-ben is csatlakozik a Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozatához. Június 22-én, szombaton, ismét éjszakába nyúló különleges időutazó programokkal várjuk az érdeklődőket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 22. szombat, 16:00

Felhívjuk figyelmét, hogy az itt megvásárolt belépőjegyének felmutatásával veheti át karszalagját az Aquincumi Múzeum és Régészeti Parkban (1031 Budapest, Záhony u. 4.).

Az átvett karszalag birtokában az este folyamán a Múzeumok éjszakáján résztvevő összes múzeum látogatható. A vásárlást követően a karszalagok átvehetők 2024. június 8-tól az Aquincumi Múzeum és Régészeti Park jegypénztárában a múzeum nyitvatartási idejében.

Felhívjuk továbbá a figyelmét, hogy a megvásárolt e-ticket önmagában, a karszalag nélkül nem jogosít belépésre az egyéb helyszíneken!

A rendezvényre való belépés 6 év alattiak, illetve fogyatékkal élők számára ingyenes.
Ezen az programon a hagyományos múzeumi kedvezmények (pl. nyugdíjas jegy, óbudai kedvezmény) nem vehetők igénybe.

Részletes program: http://www.aquincum.hu/aktprogram/muzeumok-ejszakaja-2024/

 

Ajánlatunk


Martha Argerich és Mischa Maisky a klasszikus zenei színtér legfényesebb csillagai, akikre még sok utánuk következő generáció fog emlékezni. Rajongóik egyetlen hangról, egyetlen futamról is megismerik játékukat. A két világhírű virtuóz legendás művészkapcsolata immár félévszázados – markáns látásmódjuk, romantikus gondolkodásmódjuk közös zenélésük sosem apadó kútja.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Mit akarnak ezek még? – kérdeztük húszévesen, ha az idősebbek szerelméről esett szó. Pedig az ember sohasem túl öreg ahhoz, hogy fiatal legyen! A remek humorú írópáros fordulatos komédiája megmutatja, milyen a romantika az élet második felvonásában.

További ajánlataink


Zorán neve fogalom a magyar zenei életben, koncertjei mindig ünnepnek számítanak. A visszatérő közönség jól tudja, hogy a kihagyhatatlan és…

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

Giuseppe Verdi TRAVIATA Opera két részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!