Program


Nefelejcs Színház: BORIBON AUTÓZIK

Nefelejcs Színház: BORIBON AUTÓZIK

A Nefelejcs Színház előadásában Boribon szeretné, ha Annipanni mesélne neki az új mesekönyvéből, de rengeteg a tennivaló, Annipanni nem ér rá. Ráadásul még alma sincsen otthon, amiből finom almás pitét lehetne sütni, így Boribon almáért indul kis piros autójával.

Aktuális előadások



Az előadás Marék Veronika: Mesélj nekem Annipanni, és Boribon autózik című mesekönyvei alapján készült. A dalok szövegének nagy részét is Veronika írta, Erdélyi D. Barnabás hangszerelte, előadja Erdélyi Erika. Kis nézőink kedvence az előadások utáni találkozó a bábokkal, ahol nem érvényes a “mindent a szemnek, semmit a kéznek” mondás!

Az előadást 2-7 éves korig ajánljuk és mindenkinek, aki szereti Boribont és Annipannit.

Helyszín: Megyeri Klub

(1048 Budapest, Megyeri út 207/D.)

Információ: 1 696-1642, megyeriklub@ujkk.hu, facebook.com, ujkk.hu

További ajánlataink


A Liliom Produkció új musical bemutatója nem meglepő módon négy negyvenes gyerekkori barátnő (Alíz, Bella, Petra és Laura) viszontagságairól szól,…

Vidám és látványos musical az igaz barátságról, az összetartozás erejéről, ami még a legváratlanabb helyzetekben is segítő útitársunk lehet.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!