Program


Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató / Szombat

Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató / Szombat

Az idei nyár egyik leglátványosabb, legizgalmasabb, de minden bizonnyal az egyik leghangosabb rendezvénye lesz augusztus végén a Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató, amelyre minden érdeklődőt sok szeretettel vár a Magyar Honvédség Kecskemétre, a MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázisra (6000 Kecskemét, Reptéri út 4.  több...

A zavartalan szórakozás érdekében a jegyvásárlás és rendezvény során kérjük, vegye figyelembe az alábbi hasznos információkat, amelyekről – és a programokról – részletesen is tájékozódhat a rendezvény honlapján: www.repulonap2021.hu.

A szombati rendezvénynapra szóló belépőjegyek már elfogytak. Vasárnapra érvényes belépőjegyeket csak elővételben, online lehet megvásárolni a https://repulonap.jegy.hu/ oldalon a készlet erejéig, de legkésőbb 2021. augusztus 28. éjfélig. A rendezvény helyszínén nem lesz jegyértékesítés. A felnőtt belépőjegy mellett a 10 éven aluli gyermekek számára díjmentesen biztosítjuk a rendezvényre való belépés lehetőségét, azonban a 0 Ft-os jegyet az ő számukra is meg kell váltani.

Minden jegy névre szóló és személyhez kötött, a jegyvásárláskor szükséges személyes adatok (név, lakcím, személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél szám, anyja neve) kapcsán az adatvédelmi tájékoztatót itt olvashatja: https://repulonap2021.hu/adatvedelmi-tajekoztato. Egyszeri alkalommal – 1500 Ft-os díj megfizetése mellett – lehetséges a jegyen szereplő név és személyes adat átírása online a rendezvény végéig. 

A rendezvényt a 18 éven felüliek – az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően – csak védettséget igazoló okmány felmutatása mellett látogathatják! Részletek: https://repulonap2021.hu/covid-informaciok.

A beléptetés során a jegy mellé kötelező felmutatni fényképes személyazonosító okmányt, illetve érvényes védettségi igazolványt. A tíz év alattiak számára biztosított 0 Ft-os, kedvezményes gyermekjegyek mellé is kötelező belépéskor a fényképes igazolvány felmutatása. Kérjük, a rendezvényre érkezve, a gördülékeny beléptetés érdekében készítsék elő a jegy mellé a jegyvásárláskor megadott irataikat!

A rendezvényen 18 éven alatti személyek csak felnőtt kíséretében vehetnek részt!

A jegy felhasználásával az eseményen résztvevő elfogadja a rendezvény részvételi szabályzatát, és az abban foglaltakat betartja. Tudomásul veszi, hogy a rendezvény ideje alatt róla kép- és hangfelvétel készíthető.

A rendezvényre tilos bevinni szeszes italt, kábítószert, lőfegyvert, lőszert, robbanószert, szúró- vagy vágóeszközt, a közbiztonságra, valamint a rendezvény rendjére és a biztonságára veszélyes tárgyat, 25 liternél nagyobb űrméretű hűtőládát, esernyőt, napernyőt, széket, kerékpárt, (elektromos) rollert, segway-t vagy bármilyen hasonló eszközt, háziállatot, pilóta nélküli légijárművet, lézeres mutatóeszközt, tűzveszélyes anyagot, gázpalackot.

Az eseményre látogatók tudomásul veszik, hogy a rendezvényt az időjárás befolyásolhatja, valamint a Magyar Honvédség a programváltozás jogát fenntartja.

A részletes részvételi szabályzat megtalálható a rendezvény honlapján (www.repulonap2021.hu/hazirend), valamint a beléptető pontoknál kifüggesztett táblákon.

A jegy egyszeri belépésre jogosít. Mindkét nap 10.00 és 18.00 óra között várjuk színes, látványos és hangos programokkal az érdeklődőket, de a tumultus elkerülése érdekében a rendezvény kapuit már 07.00 órakor megnyitjuk.

A jegyeken található vonalkódot a rendezvény helyszínén belépéskor elektronikusan ellenőrzik, amely biztosítja, hogy minden jegyet csak egyszer használhassanak fel. Az E-jegyet kinyomtatva vagy mobileszközén is bemutathatja a belépésnél.

A gépjárművel érkezők számára a repülőtér környékén négy helyszínen, több ezer autó befogadására alkalmas, díjmentes parkoló áll rendelkezésre, illetve külön mozgássérült parkoló került kialakításra. A parkolók telítettségének függvényében a rendezvény ideje alatt a forgalomirányítók segítik majd a közlekedést. A parkolókból a rendezvény helyszínére sűrített menetrendű díjmentes buszok szállítják az érdeklődőket a belépőkapukhoz.

A részletes programokról, a helyszínről, a parkolók elhelyezkedéséről, az utazási és közlekedési tanácsokról bővebben a rendezvény honlapján tájékozódhatnak: www.repulonap2021.hu.

Jó szórakozást kívánunk!

Ajánló


A produkció valódi kuriózum - a Győri Balett előadásában e misztikus, egyszerre gyönyörű…

Vajon hány ember életében okoztunk eddig maradandó károsodást? Hiszen öntudatlanul is hatással vagyunk…

Korláthy gróf hozzá akarja adni lányát az évek óta Afrikában vadászó Eleméry grófhoz,…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Ami a színlapra nem fért ki
Jegy.hu Blog

Beszámolók, érdekességek, interjúk a Jegy.hu programjairól, hogy felkészülten vághasson bele a kikapcsolódásba!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!