Program


Neoton Nagykoncert

Neoton Nagykoncert

A Neoton Família a 80 as évek egyik legsikeresebb hazai pop együttese.
Nemcsak itthon, de a világ számos országában jelentek meg lemezeik. Japánban, Spanyolországban Kooreában aratták a legnagyobb sikereket.

Aktuális előadások



Több, mint 7 millió eladott lemez. 450 dal, számos elismerés. A Neoton Família Sztárjai a FAMÍLIA frontembereiből alakult 2005.ben.

Csepregi Éva, Baracs János és Végvári Ádám,
Valamint Lukács László gitár, Lukács Andi Zongora ének, Heatlie Dávid, Éva fia pedig mint dobos alkotják a Neoton Família Sztárjai együttest.
Repertoárjuk főleg a régi legnagyobb Neoton slágerekből tevődik össze, a Santa Mariától, a Kétszázhúsz felettig.

További ajánlataink


A New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál és Akadémia 2024-ben új névvel és új arculattal lép a nagyközönség elé. A névváltoztatás…

Szabadtéri előadás! A helyfoglalás kapunyitást követően, érkezési sorrendben, szabad helyválasztással történik! Esőnap: július 11. csütörtök 20:00

Raquel Kurpershoek családjából hozza magával a flamenco és a kulturális sokféleség szeretetét: andalúz származású édesanyja Amszterdamban vezet flamenco tánciskolát, művészettörténész…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!