Program


Paprika Jancsi
3

Paprika Jancsi

Paprika Jancsi elindul megkeresni elveszett barátját, Léggömböcskét. Útközben találkozik a cicával, az egerekkel, a malaccal, akiktől megkérdi, látták-e az elveszett gömbölyű és gyönyörű, sárga léggömböt. Igen ám, csak mindenkinek mást jelent ez a különleges jelző..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 6. szombat, 16:00

A kesztyűs bábos, paravános előadás az örökké jókedvű és mindig segítőkész Paprika Jancsiról szól, aki elindul megkeresni elveszett barátját, Léggömböcskét. Útközben találkozik a cicával, az egerekkel, a malaccal, akiktől megkérdi, látták-e az elveszett gömbölyű és gyönyörű, sárga léggömböt. Igen ám, csak mindenkinek mást jelent ez a különleges jelző. A boldogságot ugyanis mindenki máshol és másban leli meg. Útja során felbukkan a róka meg a farkas, akik igyekeznek meggátolni őt a keresésben. Végül megmenekül (fakanalával ellátja az ellenség baját) és megtalálja elveszett barátját, a Léggömböt. A történet végére hazajutnak a folyton síró Bömbőkéhez, akivel boldogan és vidáman játszanak az idők végezetéig. Juhhhé!

4 éves kortól ajánljuk!

Az előadás alkotói:
Író: Kovács Petra
Báb- és díszlettervező: Néder Janka
Zene: Lovas Gábor
Rendező: Soós Emőke
Bábosok: Biró Gyula, Czumbil Örs és Gyarmati Éva

Előzetes jegyfoglalás szükséges!

Ajánlatunk


Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

További ajánlataink


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

A német ifjúsági irodalom egyik legnépszerűbb műve, Otfried Preuβler Krabat című regénye lebilincselően izgalmas történet barátságról, közösségről, varázslatról és felnőtté…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!