Program


Rákász Gergely: TÉL

Rákász Gergely: TÉL

Vivaldinál minden több rétegben értelmezhető. A Négy Évszak TÉL koncertjében gyönyörűen sziporkázó hófödte táj felszíne alatt ott húzódik az emberi időskor metaforikus mélyrétege, amely a kandalló mellől derűsen mosolyog ránk, időtlen tanácsaival 300 év távlatából.
A zene is, az üzenet is kibomlik a koncerten, és felemeli a hallgatót.

Aktuális előadások



Bach Pásztorjátéka pont azt a nyugalmat és egyszerűséget hozza el, amelyből ajándékoznunk illene magunknak és szeretteinknek is ebben a túlhajszolt világban.

Érkezik a 150 éve született nagyszerű angol szerző Gustav Holst zenéje, amely a Csillagok háborúját és a Gladiátort ihlette.
Naprendszerünk bolygói közül  (Bolygók szvit) megszólal a római főisten – Jupiter – az égiférfi és a vezérlő csillagunk, a szerelem és szépség istennője – az égi nő – Vénusz.
Kettősük a teremtett világ két arcát mutatja amely mindannyiunkban jelen van, és Rákász Gergely újonnan megjelent lemezének két siker darabja.

A karácsonyi csillogást a hangversenyen Pachelbel – Ünnepi kánonja és Bach – Jézus marad az én örömöm korálja gyújtja meg.

Éljük át együtt!

További ajánlataink


Gustav Mahler VIII. SZIMFÓNIA Koncertszerű előadás latin és német nyelven, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ez az előadás elsősorban a Mikulásról szól – vagy inkább a Télapóról? – aki mindjárt december elején meglátogat minket.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!