Program


smART! // KristofLab & Ziggurat Project: FUSIONS

smART! // KristofLab & Ziggurat Project: FUSIONS

Hogyan születnek azok a műfaji határokat átlépő interdiszciplináris projektek és térérzékeny előadások, melyeket a különböző területről érkező művészek közösen hoznak létre? Hogyan inspirálja egymást egy táncos és egy vizuális alkotó? Milyen kreatív kihívásokkal néznek szembe egy performatív akció megvalósítása során? Miért jó kilépni a komfortzónánkból?

 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 14. hétfő, 19:00

Szabó Kristóf vizuális művész 2015 óta működik együtt a kortárs táncot színházi, képző- és digitális művészeti, zenei és irodalmi elemekkel összefűző Ziggurat Project társulatával és külföldi koreográfusokkal. Az este folyamán áttekintést kaphatunk a közös inspirációkból született projektekről a Trafóklub terébe installált munkákon és egy beszélgetéssel egybekötött audiovizuális prezentáción keresztül. A „klasszikus” képzőművészeti alkotásokként is értelmezhető kompozíciók a „new media art” nyújtotta lehetőségeivel egészülnek ki. A pop up kiállításon így megismerkedhetünk a Kristoflab által használt digitális képalkotó és kísérleti elektronikus zenei technikákkal is. És kiderül, miért is áll meg az M4 metró a Liliom utcában…?

Közreműködik: BOT Ádám, CZAKÓ Máté, SARLÓS Flóra Eszter, SZABÓ Kristóf, SZÁSZ Attila, SZILÁGYI Krisztián

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

További ajánlataink


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!