Program


Sofia Jernberg & Alexander Hawkins: Musho (SE/UK)

Sofia Jernberg & Alexander Hawkins: Musho (SE/UK)

Etióp, örmény és svéd népzenei hatásokat emel át a kortárs jazzbe a szenzációs fiatal énekesnő, Sofia Jernberg és Alexander Hawkins brit zongoraművész duókoncertje, melyet leginkább posztmodern dalciklusként lehet megragadni.

Aktuális előadások



Közreműködik:
Sofia Jernberg - ének
Alexander Hawkins - zongora

A műsorban Jernberg lenyűgöző énektechnikával teremt a visszafogottságból drámai hangulatot, álomszerű összhangban virtuóz partnerével, Alexander Hawkins-szal, akit generációjának egyik legkreatívabb zongoristájaként és Mulatu Astatke billentyűseként egyaránt ismerhetünk. A két művész a legnevesebb koncerthelyszíneken és fesztiválokon lép fel, a program elhangzott például a Pierre Boulez Saalban is, Jernberg pedig egy igazi “shooting star” előadó: énekelte már a Pierrot Lunaire-t a Klangforum Wiennel, szerepelt a Bécsi Filharmonikusokkal, tavaly a hamburgi Elbphilharmonie-ban mutatkozott be szólistaként, legutóbb pedig az amszterdami Bimhuis rezidens művészeként két új műsort is színpadra állított.

További ajánlataink


Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben…

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!