Program


Szép Heléna

Szép Heléna

Homérosz Iliásza ihlette a látványos filmeposzok virágkorában, az 50-es években készült nagyszabású Szép Helénát. Robert Wise rendező állt az akkoriban óriási költségvetésű produkció élére, és feledhetetlen klasszikust alkotott 30 000 szereplővel, köztük Sir Cedric Hardwicke, a díva-korszaka előtti Brigitte Bardot, és a Trójai Heléna szerelmeseit alakító Rossana Podesta és Jack Sernas főszereplésével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 14. péntek, 18:30

Szép Heléna (amerikai–olasz dráma, kalandfilm, 118 perc, 1956)
12 éven felülieknek

NOSZTALGIAVETÍTÉSEK
Nosztalgiavetítésünk a magyar alkotások mellett legendás külföldi filmeket és filmcsillagokat is vendégségbe hív a Csillag mozi vásznára! Beváltjuk ígéretünket, és a csillaghegyi mozirajongók filmjavaslatai közül is válogatunk.
Újdonságul havonta változó filmes tematikával szeretnénk nézőink kedvében járni.

Ajánlatunk


A Kodály és Bartók örökségét ápoló, Gráf Zsuzsanna vezetésével működő, nevében is angyali Angelica Leánykar már több alkalommal varázsolta el a Müpa közönségét koncertjeivel.

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia, op. 17 – zenekari részletek (Szerelmi jelenet, Mab királynő-scherzo, A magányos Rómeó, Báli jelenet)

További ajánlataink


A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú”…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

A francia zene - akárcsak a francia konyha - kifinomultságáról híres, az ízek és a színek tökéletes összhangjáról, a részletek…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!