Program


Szörnyen boldog család 2

Szörnyen boldog család 2

Wishbone-ék életét ezúttal egy új főgonosz keseríti meg: szinte a semmiből színre lép a Mila Starr nevű szörnyvadász és esküvője napján elrabolja Baba Yagát. Mivel segíteni akarnak bajbajutott barátjukon, Wishbone-ék kénytelenek ismét szörnnyé változni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 30. vasárnap, 14:00

Szörnyen boldog család 2

A Vámpírból, Frankensteinből, Múmiából, illetve Vérfarkasból álló négyesfogat hamarosan útra is kel, és kalandozásaik során nem csak úgy szörnyhaverokra tesznek szert a jeti és a Loch Ness-i szörny személyében, de megtanulják azt az értékes leckét is, hogy attól, hogy nem vagy tökéletes, még rátalálhatsz a boldogságra.

Bemutató dátuma: 2022. január 6.
Forgalmazó: Prorom Entertainment Kft.

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

További ajánlataink


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

A magyar XX. század és a bécsi klasszika között osztja meg hangversenyének műsorát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a Kocsis bérlet…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!