Program


Tamás Gábor:  Sodor az élet - Lemezbemutató koncert

Tamás Gábor: Sodor az élet - Lemezbemutató koncert

Tamás Gábor élő koncertje az Uránia színpadán november 3-án 17 órakor.
Közreműködik: Gríz zenekar, Nagy Lili, Járási Nóra

Aktuális előadások



Tamás Gábor énekes-zeneszerző a magyar könnyűzene nagyköveteként évtizedek óta járja a nagyvilágot. Koncertjeivel rengeteget tesz a kisebbségbe került, szétszórt magyarság megmaradásáért, a külhoni magyar közösségek építéséért, a magyarságtudat ápolásáért.

Hosszú pályája elismeréseként több város díszpolgára, a Magyar Arany Érdemkereszt és a Magyar Kultúra Lovagja kitüntetés tulajdonosa.

A közelmúltban a kolozsvári Magyar Opera színpadán a számára eddigi legfontosabb – az erdélyi Oscar-díjnak nevezett – EMKE Életműdíjjal tüntették ki.

 A népszerű énekes-zeneszerző koncertjeinek immár 20. éve ad otthont az Uránia Nemzeti Filmszínház. Az idei koncertje új lemezének bemutatója is.

További ajánlataink


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

A 2014-ben feltűnt izlandi elektronikus zenei duót, a Kiasmost két tapasztalt, külön-külön is jól ismert zeneszerző-producer alkotja. Tegyük hozzá, mindketten…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!