Program


Urbán Erotika

Urbán Erotika

Urbán Erotika 18+
Gyuricza Gergely Szabadesés című regényéből színpadra írta Egressy G. Tamás.
A főszereplő -Petra - kalandján keresztül megérthetjük, hogy milyen gátlásokkal és szorongásokkal kell megküzdenie egy nőnek, aki szeretné őszintén megélni a saját szexualitását.

Aktuális előadások





„Az erotika a halál ellenszere”

Az előadás betekint egy 27 éves introvertált lány életébe. A főszereplő -Petra - kalandján keresztül megérthetjük, hogy milyen gátlásokkal és szorongásokkal kell megküzdenie egy nőnek, aki szeretné őszintén megélni a saját szexualitását. Petra szemén keresztül megismerhetjük, hogy a családi és baráti környezetéből vett-tanult viselkedési mintái, hogyan befolyásolják mindennapi életét. Az életünk minősége alapvetően az emberi kapcsolataink minőségén múlik. Az előadás során egy olyan teret teremtünk a nézőknek, ahol újra kapcsolatba kerülhetnek önmagukkal és az erotikával. Az emberek éheznek az őszinteségre és intimitásra. Adjunk ehhez teret nekik. A lélektan segít közelebb kerülni önmagunkhoz. Nem csoda, hogy ilyen népszerűségnek örvend manapság, hisz oly sokan küszködnek azzal, hogy megértsék önmagukat. Az előadás célja a párbeszéd elindítása, hogy a nézőben megszülessen az a vágy, hogy őszintén tudjon partnerével beszélni saját szexualitásáról, így javítva mindennapi életének minőségét is.

Gyuricza Gergely Szabadesés című regényéből színpadra írta Egressy G. Tamás.

Szereplő: Petra - Kuna Kata

Díszlet: Vadász Ádám

Zene: Kuna Bence

Rendező munkatársa: Galambos Zsófi

Rendező: Gulyás Ádám Endre

Támogatók: Nemzeti Kulturális Alap

További ajánlataink


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!