Program


Varga Livius Show Band // A Zene Ünnepe a K11-ben!

Varga Livius Show Band // A Zene Ünnepe a K11-ben!

Felejthetetlen nyáreste a szabad ég alatt a belváros kellős közepén.


 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 21. péntek, 20:00

Húzós groovok, szárnyaló zenei érzésfelhő, humor és könnyed létbölcselet. Az est szereplői: Kiss Diána (upright bass) a Jazz és a Progresszív pop bőgőfenoménja, aki hosszabb európai tartózkodás után szerencsénkre ép itthon muzsikál, Nemes Zoltán a Jambalaya zenekar vezetője a New Orleans street életérzést hozza közénk térdén táncoló zongorájával, Vastag Gábor, a gitárvirtuóz Vasti, aki képes szólózni ezer vagy akár egyetlen egy hanggal is, és Varga Livius a perkás-rapper, a showman, az est rugója és házigazdája. Szem nem marad szárazon, huncut aki ülve marad!

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi RIGOLETTO Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Frida kultusza sokrétű, így sokféleképpen kapcsolódnak és vonzódnak hozzá az emberek: ideál, ikon, akinek életigenlése páratlan volt, pedig élete tragédiák és viharos szerelmek sokaságával volt tele. Sokaknak múzsa, hiszen különleges és egyedi karaktere mai napig sokakat ösztönöz, akár női egyenjogúságról, művészetről, bátorságról, akár előremutató eszmékről vagy bámulatos életerőről beszélünk.

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

További ajánlataink


Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet…

Wagner érett remeke, melyet már a Trisztán után, de még a Ring befejezése előtt írt, hivatalosan vígopera, és nem is…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!