Program


Varsányi Anna: Ünnep

Varsányi Anna: Ünnep

vígjáték


 több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 28. szombat, 19:00

Egy meg nem nevezett vidéki nagyvárosban az elismert író és hitvese, a rettegett biológia tanárnő a szentestére készülődik. Hazavárják egyetlen gyermeküket, Évát, aki a fővárosban szerkesztőként dolgozik. A szülők várakozással tekintenek az ünnep és lányuk jövője elé, mert Éva – noha harmincötödik évében jár – ez idáig egyetlen udvarlóját sem mutatta be nekik.

A szülők kitartó küzdelmet folytatnak egymással, a férj alkoholista és írói válságban van, a feleség mindenkit irányítani akar, ugyanakkor halálosan féltékeny… Házasságuk korántsem tökéletes, de páratlan humorérzékkel szemlélik az életet.

Szereplők: Szilágyi Annamária, Kárász Zénó, Csorba Kata, Rédei Roland

Rendező: Szilágyi Annamária

Ajánlatunk


Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A világszerte ünnepelt német szoprán, Marlis Petersen lesz a Nemzeti Filharmonikus Zenekar szólistája azon a hangversenyen, amelyen az együttest főzeneigazgatója, Vashegyi György a bécsi Musikverein nagytermében vezényli 2025. március 5-én.

További ajánlataink


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!