Program


VerShaker VersJátékok - a költészet társasjátéka // házigazda: Zoltán Áron

VerShaker VersJátékok - a költészet társasjátéka // házigazda: Zoltán Áron

„Egyenként csak szavak vagyunk, de együtt egy verset alkotunk.” (Gerstin Kier)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 18. csütörtök, 19:00

A VerShaker célja a költészettel szemben érzett ijedt tisztelet oldása, a versek felszabadító erejének bemutatása, elvonatkoztatva a szigorúan vett, iskolás megközelítéstől. A VersJátékok ennek az egyik legjobb lehetősége; a játékossá váló nézők teljes mértékben és abszolút szabadon illeszkedhetnek be a versek világába egy nagy, közös társasjáték keretében. A házigazda, Zoltán Áron, a Vígszínház színművésze vezeti a játékot, és mond el kortárs, vagy épp kortalan verseket.

Az esemény körülbelül másfél óra hosszú. A versengést kedvelők számára külön élvezet lehet a pecsétgyűjtés, hiszen a legtöbb pecsétet szerző játékosnak nyeremény is jár.

Ajánlott életkor: felső tagozatos kortól a legidősebb felnőttkorig.

Ajánlatunk


Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére mindenre fény derül, amennyiben aktív részvevői lesznek a bűnügy megoldásának.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

További ajánlataink


Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!