Program


Zsidó Kulturális Fesztivál 2024: A bárzongoristák titokzatos világa

Zsidó Kulturális Fesztivál 2024: A bárzongoristák titokzatos világa

RÁADÁS ELŐADÁS

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 10. kedd, 21:30

RÁADÁS ELŐADÁS / „Köszönöm, hogy imádott” – a bárzongoristák titokzatos világa

 

Ma már elképzelni sem tudjuk, milyen sokféle könnyűzenét ismertek a nagyszüleink: shimmy, fox-trot, kuplé, one-step, tangó, csak néhány műfaj abból a határtalannak tűnő repertoárból, amire ők táncoltak és daloltak. És a bárzongoristák?! Ők a két háború közötti időszak virtuózai, akik estéről estére brilliáns technikával, sokszor hosszú órákon át játszottak a közönségnek. 

E varázslatos, letűnt világ felidézésére vállalkozik Bősze Ádám a tőle megszokott kötetlen stílusban három remek művésszel, Gubik Petra színésznővel, Oláh Zoltán bárzongoristával és Oláh Péter nagybőgőssel. Előadásukban megidéződnek e kultúra népszerű, elfeledett művészei, fölcsendülnek jól ismert slágerek, vidám és keserédes dalok, s elhangzanak meglepő történetek és korabeli viccek.

 

* Ez az esemény a Holokauszt 80. Emlékév keretében valósul meg.

* Az időpont és a programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre 2007. június 30-án a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Túl a 350. előadáson..

24 évet vártunk rá! Claudio Constantini és szimfonikus zenekara előadásában. Erkel színház – 2025. április 26.

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

További ajánlataink


A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!