Program


Zsidó Kulturális Fesztivál 2024: ,,…Van-e ott haza még?” - Irodalmi összeállítás

Zsidó Kulturális Fesztivál 2024: ,,…Van-e ott haza még?” - Irodalmi összeállítás

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 9. hétfő, 19:00

,,…Van-e ott haza még?” – Irodalmi összeállítás harmonika kísérettel

Bánsági Ildikó, Görög László, Máté Gábor és Móser Ádám műsora

 

,,Amit bizonyosan tudunk a 21. századról (…), hogy ez az a század, amikor meg fognak halni a holokauszt túlélői. Mindenki. Lassan elhagynak minket a túlélők és magunkra maradunk. El akarjuk-e felejteni a történteket, mint egy rossz álmot vagy elfogadni akarjuk, mint az emberi történet, civilizáció nagy traumáját? – írja Esterházy Péter.

Erre az elfogadásra késztet minket a „…Van-e ott haza még?...” című irodalmi összeállítás, amelyben többek között Debreczeni József, Gergely Ágnes, Vas István, Konrád György, Borbély Szilárd, Zelk Zoltán, Szép Ernő és Edith Egger műveiből ad elő Bánsági Ildikó, Görög László és Máté Gábor, aki egyúttal a produkció rendezője is.

Ez az esemény a Holokauszt 80. Emlékév keretében valósul meg.

 

* Az időpont és a programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek, esély egy új életre, őrült karneváli forgatag, intrika, bosszúvágy, elégtétel és Párizs, hol jobb és könnyebb az élet... mind-mind megelevenedik Alexandre Dumas világhírű regényének zenés színházi adaptációjában.

A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

További ajánlataink


Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

A legvarázslatosabb karácsonyi történet az ukrán balettegyüttes előadásában Nincs karácsony Diótörő nélkül, Csajkovszkij klasszikusa ugyanis évtizedek óta az ünnepi készülődés…

Erre a koncertre nem kell kiöltözni, nem tart órákig, cserébe barátságos és közvetlen a hangulat, amit még oldottabbá tesznek Fischer…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!