Program


A rózsák háborúja

A rózsák háborúja

Ugye nem gondolkodtak még a váláson? De ha el is jutottak már a gondolatig, ugye hagytak egy csepp esélyt, hogy meggondolják magukat? Csak mert Jonathan és Barbara Rose nem hagyott. 25 év házasság után szétválnak útjaik.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 12. péntek, 19:00

Egymásról le tudnak mondani, de a pazar közös otthonukról nem. Elszánt harcba kezdenek hát a házért, és a legképtelenebb, legdurvább eszköztől sem riadnak vissza, hogy legyőzzék egymást. Ha már eljátszottak egyszer is a válás gondolatával, vagy ha úgy érzik házasságuk minden próbát kiáll, nézzék meg a történetüket!

Barbara Rose: Györgyi Anna, Jonathan Rose: Seress Zoltán, Thurmon ügyvéd: Fekete Linda, Goldstein ügyvéd: Király Dániel

Írta: Warren Adler, rendező: Csiby Gergely, látvány: Galamb Adrienn, dramaturg: Góczán Judit, fordító: Sediánszky Nóra és Tucker András, producer: Fekete Mária és Ernhaft Attila

Az előadás hossza 100 perc, szünet nélkül.

Az előadás, a nagysikerű A Rózsák háborúja c. film színpadi változata.
Az előadás az Art-Színtér együttműködésében valósul meg.

Ajánlatunk


Paul és Corie friss házasok, a fiú konzervatív, ambiciózus ügyvéd, a lány romantikus és igazi szabad lélek. Az első, tökéletes közös lakást ő találta egy régi ház legfelső emeletén, ahol senki sem zavarhatja őket. Vagy ez csak illúzió? Kacagtatóan fordulatos, vérre menő játszmák kezdődnek azért, hogy mindketten otthon érezhessék magukat közös életükben.

A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át New Yorkig a világ minden táján ünnepli a közönség.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

További ajánlataink


Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!