PROGRAM:
A vegán táplálkozás ismérvei
Anyagismeret
Tejtermékek, tojás, húsfélék pótlása
Alapanyagok beszerzése
Konyhatechnológiai alapismeretek
Vegán majonéz
Tartármártás
Franciasaláta
Cézársaláta
Lasagne bolognai módra
Besamelmártás
Szilvás gombóc
RÉSZVÉTELI DÍJ:
13.000 Ft/fő, amely tartalmazza az Áfát, az alapanyagokat és az azokból elkészített vacsora költségeit, az ételek nyomtatott receptjeit.
HELYSZÍN: FOCUS Oktatóközpont, 1139 Budapest, Frangepán utca 3.
A tanfolyam helyszíne a földszinti tankonyha.
JELENTKEZÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓNK:
A jelentkezéseket időrendi sorrendben tudjuk elfogadni!
A tanfolyamon csak előzetes jelentkezés alapján lehet részt venni.
A jelentkezés csak befizetéssel együtt érvényes.
A befizetett összeget lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni!
Tanfolyamainkon 15. életévét betöltött jelentkező vehet részt.
BŐVEBB INFORMÁCIÓ:
Kaszás Andrea tanfolyamszervezőnél, a 06204839389 -es telefonszámon 10 és 16 óra között munkanapokon vagy a tanfolyam@napfenyesetterem.hu e-mail címen.
SZERETETTEL VÁRJUNK TANFOLYAMUNKON!
a Napfényes Főzőtanfolyamok munkatársai