Program


Nyílt Műhely

Aktuális előadások




Érezted már azt, hogy a váratlan események leblokkolják az életedet? Mintha nem lenne időd a felkészülésre, túl nagy a kockázat és a hibázási lehetőség?

Akkor ez a színházi improvizációs műhelyfoglalkozás igazán neked szól. Megismerkedhetsz a színházi improvizációt működtető alapelvekkel, melyek nem csak a színpadon, de az élet bármely területén is alkalmazhatóak. Ráadásul rengeteg képességed fejlődni fog úgy, hogy észre sem fogod venni, hisz játékok tömkelege vár rád.

Várunk minden 16 év feletti játékos kedvű érdeklődőt, aki fejest ugrana az ismeretlenbe. Színházi előképzettség nem szükséges, csupán jókedv és nyitottság. Érdemes kényelmes, mozgásra alkalmas ruhában érkezni.

A programot minimum 7 fővel tudjuk megtartani.

Helyszín: Házi színpad

További ajánlataink


A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

„Hogy lehet halálhírt hitelesen közölni színpadon? Betegségről, szeretteink haláláról nem könnyű fogalmazni. A téma epikus, bár hordoz magában abszurditást és…

Országos Modern és Kortárs Táncművészeti Verseny A Berczik Sára Budai Táncklub szervezésében.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!