Program


Olaszba’ vagyok - 3. Kristály Slam a Margitszigeten

Olaszba’ vagyok - 3. Kristály Slam a Margitszigeten

A júliusi Kristály Slamen az utazásé a főszerep.  A slammerek ezúttal idegenvezetők lesznek, a szövegeik útiélményeikből, tripjeikből inspirálódnak majd… Mint minden témán ez is szabadon értelmezhető: lehet utazni belföldre, külföldre, de akár a koponyád körül is, de elutazhatsz a traumáid mélyére is… Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a nyári vakáció legolcsóbb módja lesz eljönni az Olaszba’vagyok Kristály Slam estre, ahol rengeteg…  több...

Aktuális előadások



A júliusi Kristály Slamen az utazásé a főszerep.  A slammerek ezúttal idegenvezetők lesznek, a szövegeik útiélményeikből, tripjeikből inspirálódnak majd… Mint minden témán ez is szabadon értelmezhető: lehet utazni belföldre, külföldre, de akár a koponyád körül is, de elutazhatsz a traumáid mélyére is… Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a nyári vakáció legolcsóbb módja lesz eljönni az Olaszba’vagyok Kristály Slam estre, ahol rengeteg helyet, népet, várost, kultúrát, sőt akár belső lelki tájakat is megismerhettek a slamekre hangolódva.

 

Margitsziget legrégebbi slam poetry klubja harmadszor ver sátrat a Kristály Színtérben július 25-én, hogy elhozza nektek az ultimate klubélményt:

  • Lesz slamverseny (min. 8 - max. 12 versenyző)

  • Lesz bemutató meghívott fellépőkkel

  • Lesz open mic

  • Lesznek előtte-utána-közben fincsi zenék

  • És lesz a védjegyünkké vált közönségszavazás is

 

 Ahhoz, hogy ez összejöjjön nekünk összesen két dologra van szükségünk tőletek:

 

1. NÉZŐK WANTED!

 

Ha néző vagy, kérlek jelöld vissza az eseményt, és oszd, ahol éred. Az oldalunkon és az eseményoldalon rendszeres update-eket kapsz majd a verseny nevezőivel, a bemutatóval, a szavazókártyákkal és a pontos programmal kapcsolatban.

Nektek  szervezünk slam poetry bemutatókat a második részben (meg, hogy a döntős slammerek még tudjanak kicsit készülni...). A meghívott fellépők készülnek tematikus szöveggel számotokra. Az ezzel kapcsolatos infók miatt is érdemes követni a Pi Slam oldalát.

A legfontosabb, hogy legyél ott időben, mert az estét a verseny első fordulójával nyitjuk, így lehet, hogy pont a legjobb slamekről maradsz le.

 

2. FELLÉPNÉL?

VERSENY

A verseny minimum 8, max. 12 fős, és három vagy négy csoportba osztunk titeket. Egy-egy csoport slamjeinek elhangzása után a közönség szavaz, aki a legtöbb szavazatot kapja, az megy tovább az est végi döntőbe.

Szabályok:

   te írod

   te adod elő

   nincs kellék, kivéve amiről olvasol, 

   időkeret: 3:15 mp, utána zene jön rád, 5 percnél túlüvölthetetlenné hangosodik.

   két szöveggel lehet nevezni.

   a verseny tematikája szabad, de örülünk, ha az aktuális témához kapcsolódik a slamed!

   a továbbjutásról és a döntőben a dobogósok sorrendjéről a közönség szavaz, szavazókártyákkal. A szavazókártyákat az esemény előtt megosztjuk, és a telefonodra letöltve tudod őket használni

    nevezni “Verseny” tartalmú poszttal lehet ide az eseménybe, vagy a kristalyslam at gmail dot com címre küldött emaillel

    A nevezés kezdete 2024. július 4. 12:00

 

OPEN MIC

Ide olyan jelentkezőket várunk, akik még nem léptek fel sehol, vagy legalábbis nálunk még nem. Három vagy négy fellépőt igazolunk vissza, és az első és a második rész elején vannak a fellépések.

JELENTKEZNI: kristályslam@gmail.com címen lehet, vagy az eseménybe írt OPEN MIC poszttal.

 

Tervezett program:

19:00 kapunyitás

19:30 intro, szabályok ismertetése, áldozati bárány

19:45 Olaszba’ vagyok slamverseny első rész 

20:45 szünet

21:00 második rész, open mic

21:15 Olaszba' vagyok bemutató

21:45 Verseny Döntő

22:00 eredményhirdetés

 

Host: Melinda Rose és Németh Ádám Bambusz

Olaszba van:

További ajánlataink


A Városmajori Szabadtéri Színpad és a Budastep a nyár folyamán kellemes sétákra invitálja az érdeklődőket, melyeken megismerhetik a park és…

Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!