Program


Szerelmes Nagytemplom - Az élmények szerelmeseinek

Szerelmes Nagytemplom - Az élmények szerelmeseinek

Nagytemplomi bor a naplementében 40 méter magasról és templomlátogatás– ezzel várjuk júliusban és augusztusban minden szerdán 19 órakor az élmények szerelmeseit.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 19. hétfő, 19:00

A tárlatvezetéssel egybekötött túra során a templomteret, az állandó- és időszaki kiállításokat, valamint a padlásteret ismerhetik meg a látogatók. A panorámajárdára érkezve minden 18 év feletti résztvevőnk megkóstolhatja a Nagytemplom borát (Mészáros Borház – Vörös Kadarka és Rosé – alkoholmentes alternatívaként szőlőlevet kínálunk) és negyven méteres magasságból, a két torony között gyönyörködhet a naplementében.

Ajánlatunk


Mondhatni, ez egy Best of Cseh Tamás – Bereményi Géza műsor, kiváló színészekkel és zenészekkel, Hrutka Róbert hangszerelésében.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Nevetős-sírós, léleksimogató történet, rengeteg humorral és küzdelemmel az újrakezdésért.

További ajánlataink


A Hagyományok Háza állandó táncház-sorozatának a Hagyományok Háza Átriuma ad otthont, minden szombaton 21 óra és hajnal 2 között. Szombat…

Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretne értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozzon fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!